HURTS – Wonderful Life

29 Ιαν.

Ok, πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι, κάθε χρόνο θα τρώμε στη μάπα και από ένα 80s electro-pop  revival duo. Πέρσι ήταν οι La Roux, φέτος είναι η χρονιά των HURTS. Τι στο διάολο, πότε θα σταματήσουν τα 80’s να είναι hip, έχω την εντύπωση ότι από τότε που επανήλθαν (το θυμάμαι σαν χτες εν τω μεταξύ, ήμουνα στο Plan b σε πάρτι των Pure λίγο μετά τα χαράματα και ενώ χορεύαμε σαν ηλίθιοι τα κλασικά Manchester anthems, ξαφνικά εισβάλει το Big in Japan. Παγώσαμε. Κοιταχτήκαμε μεταξύ μας για 4’’ και μετά συνεχίσαμε το αυτοξεφτελισμό που πλέον είχε πάρει άλλη διάσταση. Ωραία ήταν τότε. Το 1 9 9 8! χίλια εννιακόσια ενενήντα οχτώ god damn it!) δεν έφυγαν ποτέ. Κάθε χρόνο το quote είναι «80’s are Back!». Since fuckin when? Last month?… Δεν μπορώ να καταλάβω προς τί αυτός ο ενθουσιασμός για τους HEARTS, τα περισσότερα blogs τους αντιμετωπίζουν σαν την μπάντα που ανακάλυψε τον τροχό και όλα αυτά, πριν καν κυκλοφορήσουν ολοκληρωμένο δίσκο. Βασικά μαλακίες λέω, καταλαβαίνω και πολύ καλά μάλιστα, όλο αυτό το hype οφείλεται στη περίφημη θεωρία των σιροπιαστών υγρών, σύμφωνα με την οποία κάθε φορά που πατάς το play για να παίξει το Wonderful Life, παχύρρευστα κολλώδη υγρά εκτινάσσονται   από τα ακουστικά  και μέσα από τις τρύπες των αυτιών σου,  εισβάλουν στο κρανίο ενεργοποιώντας πάραυτα  τα 80’s εγκεφαλικά σου νεύρα. Ευτυχώς η αλλοίωση  που υφίσταται ο τρόπος που σκέφτεσαι δεν κρατάει για πολύ και σύντομα επιστρέφεις στον παλιό καλό  σκληροπυρηνικό σου εαυτό. Αν θες να το τεστάρεις, πάτα πάνω στη φωτό και κατέβασε όλο το ep. Σε προκαλώ.

6 Σχόλια to “HURTS – Wonderful Life”

  1. mouxlaloulouda 29 Ιανουαρίου, 2010 στις 6:04 μμ #

    Προκλητικό σχόλιο (εναλλακτικά σχόλιο που σε προκαλεί για συγκεκριμένη πράξη):

    Guess what’s behind the link?

  2. indieanajohn 29 Ιανουαρίου, 2010 στις 6:12 μμ #

    wow, thnx m8!
    μου έφτιαξες το πσκ 🙂
    (αγρίεψαν ή είναι ιδέα μου?)

  3. mouxlaloulouda 29 Ιανουαρίου, 2010 στις 6:37 μμ #

    Αν και έχω διαβάσει πως ακούγεται ο νέος δίσκος τους δε θα μαρτυρήσω τίποτα για να μη χαθεί το στοιχείο της έκπληξης. Ωστόσο, δύσκολα θα σε εντυπωσιάσουν περισσότερο μετά το ‘The midnight organ fight’. Ορίστε και το single ‘Nothing like you’ που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα .

  4. indieann 29 Ιανουαρίου, 2010 στις 8:48 μμ #

    να σου πω, σάμπως δεν ειμαστε αρκετα χάλια μερικοί, πρέπει να μας θυμιζεις και τι γ-α-μ-α-τ-α ήταν εκεινα τα ξενυχτια στο plαn b -που πια δεν υπάρχουν??? Ναι, ήταν τέλεια ακομα κι όταν έπαιζε alphavil μετα τους pavement -μάλλον ο Λεωνιδας τα έκανε αυτά τα κουλά, γιατι ο Μηνας κράταγε πάντα lo-fi χαρακτήρα! Αντε να πεταγε pulp στο τσακιρ κέφι 😉 ΥΓ. Αν παιζεις τσικνοπέμπτη να κάνεις ένα plan b revival- αν μη τι άλλο θα περάσουμε καλά! 😉

  5. indieanajohn 30 Ιανουαρίου, 2010 στις 11:37 πμ #

    έλα εσύ και κάνω και woodstock revival αμα λάχει 🙂

  6. gsus 30 Ιανουαρίου, 2010 στις 2:26 μμ #

    Μάλλον βιαστήκαμε να διώξουμε τα 80s, δεν επέστρεψαν.

Σχολιάστε